Intro...

Assalamualaikum Wa Rahmatullahi Wa Barakatuh...

Selamat Datang ke BLOGGERMANIA!!


20/08/2010(Tarikh Blog ini mula-mula ditulis)

Saya sebenarnya tak tahu kenapa saya wat blog ni..?? Entah.. Mungkin sebab tengok byk blog2 kawan2 n daripada blog jg sesetengah orang mecari sumber pendapatan sampingan.. tergerak plak hati ini untuk buat blog ni... Kepada blogger2 yang di hormati... saya tak ade ape2 yang hendak di pertunjukkan sebenarnya... tapi ape2 hal korang berkunjung lg ke blog saya ini akan datang... wat mase sekarang ni... otak masih buntu nak wat ape ngan blog ni... saya akan cube mengupdate blog ini setiap minggu dengan benda2 yang lain dari yang lain... InsyaAllah... Kepada bloggers2 sekelian.. Selamat maju jaya diatas ape saje yang anda lakukan.. PEACE!!

* Nak dapat RM1,200 dan emas??! Sila wassap k.. Peace!!

Wassap#: +601132529979






Tuesday, January 4, 2011

Gambar famili aku sekitar dari 10/2008 - 03/2009


Aku ngan isteri aku di compound Loga kat Riyadh.. Ade jamuan makan, siap bbq lg.. aku pon tolongla skali msk bbq tu..







Isteri aku tgh khusyuk bg Dania minum susu.. aku yg tolong amik gambarnye... di lokasi Carrefour Granada..







Ni Dania tgh main2 tangan dia.. ni kat umah sewa 16k.. baru je pindah aku amik gambar ni....







Aku ngan Dania di lokasi Carrefour Granada gak.. Carrefour Granada ni mmg tempat aku ber shopping ngan iateri aku.. kire port bersantaila...








Ni di lokasi Mamlaka Bridge Tower.. 1 kali je aku g sane.. tu pon aku saje je nak merasa naik.. tak berapa tinggi sgt. aku rase dalam 90 tingkat jek...








Yang ni kat tempat keje aku.. hari khamis (cuti weekend).. aku g hospital sbb aku rase aku tak bole bernafas ngan elok.. Alhamdulillah tak de ape lps g jumpe Dr.







Ni aku saje je nak wat effect gambar.. (macam tak jadi jek.. hehehehe) di lokasi Applebee's Exit 16... Selalu gak la makan2 kat sini.. Dia punye waiter bg service baik kat aku n family.. tu yg aku selalu gi makan kat situ.. hagenye jgn ckpla.. kalau makan steak tu utk aku 1 family ni mmg bole cecah Sr 200++..



Saturday, January 1, 2011

Video Muzik yang aku edit dari lagu2 yang aku minat

  video

Aku upload ni dlu.. lagu kromok aku tak dapat nak upload sbb terlalu besar byte dia.. yg ni tak byk sgt.. senang je nak upload.. Haaaa.. yang kat bawah ni aku baru je upload hr ni 2/1/2011 jam 1:24 am...



video



Lagu Cromok  Memories ni memang kenangan bg aku. Lagu ni aku selalu bawak semasa aku sedang giat berjamming dolu2. Mase aku sekolah menengah lagi dah main lagu ni. Memang Legend la lagu ni. Aku ngan sepupu2 aku Najib, Hafiz kitorang ade band namenya SIBLING. Sebab kitorang macam adek beradek Najib dan Hafiz adek beradek. Kitorang selalu main kat Black Widow Studio, PJ (promosi sket). Tak tau la ade ke lagi Black Widow tu.




video

Nape aku upload lagu ni?? Sebabnye aku nak jadi no 1 je.. tak nak jadi no 2... korang hayatilah lirik lagu ni... Memang semangat kalau dengar lagu manowar ni... LAYAN!!





video



Lagu Cromok lg 1 yg aku wat MV nye.. harap2 ok la bg korang.. aku belasah je wat.. experiment la katakan.. kalau ok silalah comment sket k..



video



Lagi 1 lagu kromok aku wat MV and karaoke dia. Korang bole la nyanyi skali k.. peace...